Családi ház
Kivitelezés
Energiatakarékos
Kivitelezés

FINANSZÍROZÁS

Talán mindannyiunk legnagyobb álma egy új, saját és korszerű családi ház.

Amennyiben Ön új lakóházat szeretne építtetni vagy vásárolni és csak részben rendelkezik önerővel, közgazdász kollégánk az Ön lehetőségeihez igazított, egyedi és ingyenes finanszírozási ajánlatot dolgoz ki. Ha az önerőn túl banki hitel, v. lakásépítési támogatást is kíván igénybe venni, akkor több ajánlat közül választhatja ki az Ön számára legkedvezőbb, és egyben vállalható megoldást. Több pénzintézetnek vagyunk szerződött partnere, így teljes körű ügyintézést biztosítunk Megrendelőinknek az építési hitel engedélyezésében, majd folyósításában.

Célunk az, hogy minden ügyfelünk részletesen megismerje és megértse az építéshez vagy ingatlanvételhez szükséges teljes finanszírozási és jogszabályi hátteret, valamint hogy minden ügyfelünk számára optimális megoldást találjunk a piac kínálta lehetőségek közül

Az építkezés folyamán a fizetés mindig szakaszosan, az elkészült munkarészek után történik. Fontos, hogy az építési munka folyamatosan zajlik. Az egyes szakaszok , határidejét az ügyfél és a bank elvárásaihoz igazítjuk, rugalmasan kezeljük, ezáltal az építés-kivitelezés 4-5 hónap alatt, vagy igény szerint kulcsra készen megvalósul. Már a tervezés fázisában biztosított a fix ár, ami az építkezés folyamán sem változik, azonban a magasabb szintű egyedi igényeket is megvalósítjuk előre megállapodott áron, előre egyeztetett műszaki tartalommal.

Rugalmasan vesszük figyelembe az Ön családi lakóépület

  • havi pénzügyi terhelhetőségét,
  • az aktuális munkáltatói vagy állami támogatásokat,
  • az esetleg birtokában lévő ingatlan(oka)t,
  • a pénzintézet által kért fedeztet, biztosítékokat,
  • az építendő családi lakóház méretét,
  • és minden egyéb olyan körülményt amely az építkezés vagy vásárlás biztonságos és gördülékeny lebonyolításához szükséges.

Megálmodott otthonára kidolgozott ajánlatunk igazodik az Ön igényeihez, műszaki elvárásaihoz, pénzügyi lehetőségeihez a leszerződött FIX ár mellett.

Minden ügyfelünket tájékoztatjuk

  • a vonatkozó adózási, illeték, stb.,
  • a támogatott lakásépítési hitelek,
  • vagy egyéb lakásépítési hitelek jogszabályi és pénzintézetek által előírt feltételeiről, követelményeiről.

Reméljük Önt is hamarosan megelégedett ügyfeleink között köszönthetjük!

Az ismert jogszábalyi valtozások miatt áraink felülvizsgálat alatt állnak. Kérem, hívjon a részletekért!