Családi ház
Kivitelezés
Energiatakarékos
Kivitelezés

BELSŐ DESIGN

A Bauris Ház Kft. minden épülő családi házát a Megrendelő egyedi kívánságai szerinti tervezi és építi meg. Ennek során már a tervezés előkészítési fázisában figyelembe vesszük az Ön speciális igényeit melyeket a tervbe beépítjük és így valósul meg az épület.

A belső terek kialakításánál nagy hangsúlyt fektetünk a kényelmes és optimális funkciókra, külön ügyelve, hogy a helyiségek jól és kihasználhatóan legyenek bútorozhatók, díszíthetők. Minden épületünknél a megrendelő választja ki az alábbiakat:

A szakembereink által megépített több száz családi ház mindegyike jól bevált és ízléses megoldásokat tartalmaz. Ezekről cégünk szívesen mutat be mintafotókat, ötleteket adva a fürdőszoba, konyha, kandalló, cserépkályha, különleges kő és faburkolatok megvalósításához. Épületeinkben gyakran alkalmazunk egyedi gipszkarton megoldásokat, ideértve a különleges álmennyezeteket, világítástechnikát, függönymegoldásokat, lépcsőkialakításokat, kerti megvilágításokat, épületautomatikai rendszereket. Az ötletek tárháza csak az Ön és a cégünk fantáziáján múlik, de szívesen ajánljuk a jól bevált és designos megoldásokat. Különleges esetekben a megvalósításba belső-építész szakembert is bevonunk.

Cél, hogy az Ön otthona éppen olyan legyen, hogy a lehető legkényelmesebben érezhesse magát benne. Nem árt tudni, hogy a tetszetős és egyedi kialakítás gyakran könnyen megfizethető vagy éppen semmibe sem kerül.

Az ismert jogszábalyi valtozások miatt áraink felülvizsgálat alatt állnak. Kérem, hívjon a részletekért!