Családi ház
Kivitelezés
Energiatakarékos
Kivitelezés

A Bauris Ház Kft

A Bauris Ház Kft. MESTERHÁZ minőségű, hagyományos szerkezetű PORTOHERM téglából készülő energiatakarékos családi házak, társasházak emelt szerkezetkész, fűtés kész illetve kulcsrakész építőipari kivitelezésével, forgalmazásával és ingatlan-beruházással foglalkozik, Győrben, Budapesten és a Dunántúl egész területén.

Legfontosabb célunk, hogy ügyfeleink részére

Ügyfeleink számára szakembereink a "MINDENT EGY KÉZBEN" elvet biztosítjuk több mint 15 éve. Ez azt jelenti, hogy igény esetén az első tájékoztató beszélgetéstől kezdve a használatba vételi engedélyek megszerzésig, a szakszerű és első osztályú ingyenes tervezésen, kivitelezésen keresztül a pénzügyi, hitelezési, önkormányzati ügyintézésig térítésmentesen mindent cégünk munkatársai végeznek Önök helyett.

A tervezési és építési folyamat során:

Épülő családi és társasházaink mindegyike a magas műszaki szakértelmet és kivitelezési szintet garantáló POROTHERM MESTERHÁZ minőségben készül. Ez azt jelenti, hogy épületeink kivitelezési fázisait (az eltakart szerkezeteket is !) külsős műszaki-ellenőr ellenőrzi és ha mindent rendben talál, akkor az építkezés végén, cégünk és a WIENERBERGER Rt. örömmel nyújtja át önnek a műszaki dokumentációval igazolt és külföldön is elismert garanciát jelentő POROTHERM MESTERHÁZ, TÉGLAHÁZ tanúsítványt. Hazánkban POROTHERM MESTERHÁZ és POROTHERM PROFI tégla kivitelező csak hosszú távon bizonyított, magasan képzett kivitelező szakemberekkel rendelkező MINŐSÍTETT kivitelező cég lehet. Cégünk rendelkezik ezen tanúsítványokkal.

Javasoljuk, hogy honlapunk Műszaki leírás és Referencia házaink menüpontját is részletesen tanulmányozzák, hogy teljes körűen tájékozódjanak a korrekt műszaki tartalomról és megismerjék korábban épített családi házainkat.

Kérdéseik esetén bizalommal forduljanak nagy tervezési és kivitelezési tapasztalattal rendelkező cégünkhöz, kollégáinkhoz.

Megköszönve figyelmét, remélem hamarosan Önt is a Bauris Ház Kft. megelégedett ügyfelei között üdvözölhetjük!

Rákóczy Beáta

Ügyvezető Igazgató

Okl. Közgazdász

Telefon: 06-30-838-4515

Kereszty Zsolt

Műszaki Igazgató

Okl. gépészmérnök, Építészmérnök, Mérnök-közgazdász, Felelős Műszaki Vezető

Telefon: 06-30-776-7817

Az ismert jogszábalyi valtozások miatt áraink felülvizsgálat alatt állnak. Kérem, hívjon a részletekért!